En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece hayır ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat geriışını getirmektedir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile evgin yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve oturakında hiçbir kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en zemin kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili keyfiyet anında bapnın muhtemel olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Akrobat Yangın Merdiveni; çoğunlukla vahit katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar icazet özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin muayene altına alınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik Ekip yapısında kullanılır. Tehlike çabucak ihtiyaç duyulan bu aparat olabildiğince işlevsel ve kabahatsiz olmalıdır.

Bireysel konkurmalarda her sportmen muayyen adetda ok atışı yapar, mecmu noktaına için sıralama örgülır. Bando rekabetmalarında ise takımların toplam puanları hesaplanarak kazanan belirlenir.

Report this wiki page